Indruk maken
Kom kennismaken met Indrukmaken
e
Ecoprint
Duurzaam drukwerk zonder extra kosten
n
Netwerkboeken
Kent u de kracht van samenwerken?
b
Bijzonder drukwerk
Het ambacht leeft
j
Jubileumboek
De herinnering boekstaven
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z .
Indrukmaken met drukwerk maken
Twitter LinkedIn

Kunstboek 'verbinding verdeeld' uitgereikt

20-02-2015

De commissaris van de Koning in Drenthe, Jacques Tichelaar, en gedeputeerde Rein Munniksma hebben maandag 2 februari de eerste exemplaren in ontvangst genomen van een speciaal voor Nationaal Park Dwingelderveld ontwikkeld kunstboek. Het drukwerk van het boek was in handen van Indruk Maken.

Expositie
Kunstenaars uit verschillende disciplines hebben de recente herinrichting van het gebied verbeeld in grote schilderijen kunstfotografie, houtsneden en gedichten. In het boek staan deze werken afgebeeld, en enkele interviews.

Een groot deel van de kunstwerken die in het boek staan opgenomen, is enkele weken te zien bij Galerie Wildevuur in Hooghalen. Vervolgens gaat de expositie op reis naar onder meer gemeente De Wolden, Waterschap Reest en Wieden, Museum De 5000 Morgen en Bezoekerscentrum Dwingelderveld.

Nationaal Park

Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van West-Europa. Het is aangewezen als Natura 2000-gebied. Je vindt hier zeldzame dieren en planten. De combinatie H2Eco, bestaande uit Mobilis en Hegeman, heeft in 2013 het ecoduct Dwingelderveld gerealiseerd.

< terug
< Ga naar alle nieuwsberichten