Indruk maken
Kom kennismaken met Indrukmaken
e
Ecoprint
Duurzaam drukwerk zonder extra kosten
n
Netwerkboeken
Kent u de kracht van samenwerken?
b
Bijzonder drukwerk
Het ambacht leeft
j
Jubileumboek
De herinnering boekstaven
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z .
Indrukmaken met drukwerk maken
Twitter LinkedIn

Staat er een jubileum op de agenda?

Binnenkort  een aanleiding om iets te vieren? Wilt u een echt bijzondere indruk maken? Kies voor een blijvend geschenk!
Wat dacht u van een eigen boek rondom een jubileum of ander gedenkwaardig moment? U legt de waardevolle momententen voor altijd vast.


Een mooi en gewaardeerd aandenken om vaak in te bladeren en terug te kijken. Of wat dacht u van een mooie reportage in boekvorm over de historie van uw bedrijf? Een aanwinst voor de leestafel of ideaal als relatiegeschenk.

U heeft de ideeën, Indrukmaken voert ze tot in de puntjes uit! Zo regelen we alles wat er komt kijken bij het vervaardigen van uw herinneringenboek. Van tekstschrijver tot fotograaf, van vormgever tot verspreider. En uiteraard wordt uw boek milieuvriendelijk gedrukt! U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit; daarvoor staan we garant! Uw opdracht is bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

Wanneer wij uw boek vervaardigen ontvangt u van ons altijd een digitaal bestand. Leuk om om als e-book te plaatsen op bijvoorbeeld uw eigen website. Wilt u ook binnen enkele maanden uw eigen boek in handen hebben?  Eigen boeken kunnen we vanaf 200 stuks voor u verzorgen. Bel Roelof Linde voor de mogelijkheden en een eerlijke prijs: 0528 231845.

 

Collage jubileumboeken