Indruk maken
Kom kennismaken met Indrukmaken
e
Ecoprint
Duurzaam drukwerk zonder extra kosten
n
Netwerkboeken
Kent u de kracht van samenwerken?
b
Bijzonder drukwerk
Het ambacht leeft
j
Jubileumboek
De herinnering boekstaven
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z .
Indrukmaken met drukwerk maken
Twitter LinkedIn

Gelooft u in de kracht van samenwerken?

Indrukmaken maakt complete netwerkboeken voor bijvoorbeeld autodealers, makelaars of yachtbemiddelaars. Deze cross-selling techniek waarin vraag en aanbod worden gekoppeld, werkt uitstekend. Ieder boek is een uniek exemplaar!

Een voorbeeld: Een makelaarskantoor heeft de verkoop gerealiseerd van een woning en bestelt voor die specifieke woning 'zijn' netwerkboek.  Indrukmaken realiseert het boek waarin naast de eenmalige pagina van de betreffende woning ook pagina's opgenomen zijn van interessante partijen voor de nieuwe bewoners! Denk aan een glazenwasser, verhuisbedrijf, keukenleverancier, klussenbedrijf, hovenier etc. etc. Alle deelnemende bedrijven komen op een vriendelijke en vertrouwde manier in beeld bij hun doelgroep. De makelaar overhandigt tijdens het tekenen van het (voorlopig) koopcontract het unieke exemplaar van het boek van hun nieuwe woning aan de nieuwe bewoners! Een sympathiek geschenk met een enorme achterliggende verkoopkracht en -mogelijkheid.

Zo zijn er veel situaties denkbaar waarin vraag en aanbod op deze laagdrempelige en bijzondere manier bij elkaar gebracht kunnen worden! De kosten zijn gering omdat ze verdeeld worden over de gezamenlijke deelnemers.

Indrukmaken neemt het uiteraard compleet voor u uit handen:

  • Organisatie
  • Acquisitie
  • Vormgeving
  • Productie

Wilt u ook meer omzet genereren door samenwerking te stimuleren? Mail ons nu voor een eerste afspraak! info@indrukmaken.nl