Indruk maken
Kom kennismaken met Indrukmaken
e
Ecoprint
Duurzaam drukwerk zonder extra kosten
n
Netwerkboeken
Kent u de kracht van samenwerken?
b
Bijzonder drukwerk
Het ambacht leeft
j
Jubileumboek
De herinnering boekstaven
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z .
Indrukmaken met drukwerk maken
Twitter LinkedIn

Wie zijn wij?

Het hart van Indrukmaken wordt gevormd door Roelof Linde. 
Een man met een vriendelijk gezicht. Ogen die twinkelen en een lach die het hele gezicht doet bewegen.
Een dikke bos met krullen en handen die 45 jaar geleden voor het eerst een drukpers hanteerden. Een vakman die overloopt van innovatieve ideeën, in beweging blijft en zijn ervaring wil delen.

Dat is Roelof Linde, grafisch professional, vakman pur sang en voormalig eigenaar van meerdere grafische bedrijven. In 2010 besloot hij zijn liefde voor het vak, zijn kijk op bewust en verantwoord drukwerk en zijn niet aflatende creativiteit te bundelen in een nieuwe, vernieuwende, onderneming. 

De ondernemer in hart en nieren is sinds dat moment druk bezig met  "Indrukmaken"
Indrukmaken helpt ondernemers met originele en milieuvriendelijke maatwerkconcepten om zo bij hun doelgroep in beeld te komen. Linde wil daarbij ontzorgen, netwerken, bij elkaar brengen en complete oplossingen aanbieden. Concepten die het leven makkelijker maken en die er aan bijdragen dat de wereld een stukje groener wordt! 

In de Hoogeveense onderneming biedt Roelof daarnaast doorlopend leerplekken aan voor jonge creatieve toptalenten. Zij leren bij de professional de kneepjes van het vak, waarbij ze hun vakkennis verder kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd kunnen laten zien wat hun talent waard is. Linde:’Het is mooi om te zien dat er zoveel jong grafisch en creatief talent is. Ik bied de studenten graag een mooie leerplek om het vak in de praktijk te laten meemaken en ze te laten meekijken en meewerken aan de mooie projecten die we als Indrukmaken mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers’.

Portret buiten tegen boom - copy nog kleiner